Servicii de Dezinsecție
Prestăm servicii de dezinsecție pentru
RESTAURANTE • CAFENELE • FAST-FOOD • SPITALE • CĂMINE • FABRICI • FERME • DEPOZITE CEREALE • BIROURI • HOTELURI • INSTITUTII PUBLICE • MAGAZINE • CENTRE COMERCIALE • ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE • REPREZENTANȚE AUTO • DEPOZITE FARMACEUTICE • ALTE INDUSTRII
Prin dezinsecție se înțelege totalitatea mijloacelor prin care se previne și se combate apariția și înmulțirea insectelor (muște, furnici, țânțari, gîndaci, purici, capușe etc.) și a acarienilor. Substanțele pe care le folosim sunt avizate de Uniunea Europeana și de Ministerul Sănătății, acestea nu păteaza, nu sunt dăunatoare pentru om și animalele de companie.
Dăunatori vizați
gândaci de bucătărie • furnici • țânțari • muște • căpușe • urechelnițe • cari de lemn • purici • gândaci de canalizare • ploșnițe de pat • paianjeni • molii textile • molii de aliment • miriapozi • ploșnita cerealelor • multe altele

Metode de dezinsecție


Conform prevederilor legale în vigoare, periodicitatea minimă impusă în funcție de domeniul de activitate este următoarea
O dată pe lună
Pentru domeniile sensibile cum ar fi cel al alimentației publice (fabricare, depozitare, servire) precum și în domeniul sanitar/medical, prestarea servciilor de dezinsecție ar trebui efectuată ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar de infecție, dar nu mai rar de o dată pe lună.
O dată la 3 luni
Pentru celelate domenii de activitate, asociații de proprietari, instituții publice de stat, etc prestarea serviciilor de dezinsecție ar trebui să fie efectuată ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar de infecție, dar nu mai rar de o dată la trei luni.
Prestăm servicii de dezinsecție conform standardului European CEPA Certified și
implicit cel al noului Ordin al Ministrului Sănătății nr. 562/13.03.2023
